Making recycling a normal thing

Probably the largest area covered in Romania

Email: office@rematinvest.ro

Phone: +40 264 450 875

Utilizarea eficienta si sigura a resurselor globale din punct de vedere al efectului pe care il au asupra mediului inconjurator contribuie la calitatea generala a vietii pe planeta noastra, atat pentru noi, dar mai ales pentru generatiile urmatoare. Grupul REMATINVEST isi aduce propria contributie la conservarea energiei si protejarea mediului inconjurator prin reciclarea materialelor refolosibile si reintroducerea acestora in circuitul industrial.

Valorile pe care se bazeaza politica noastra sunt atat resursele materiale, financiare si umane de care dispune firma, cat si capacitatea de organizare. In acest context, directiile de actiune sunt foarte clare, urmarind atat cresterea volumului de materiale refolosibile procesate si comercializate, cat si cresterea gradului de satisfactie al clientilor prin imbunatatirea calitatii produselor livrate.

Aceste obiective pot fi atinse prin urmatoarele tipuri de investitii:

- pe orizontala prin extindere teritoriala, adica deschiderea de noi depozite (investitii "green field"), respectiv puncte de lucru in zonele de interes, sau prin achizitionarea si modernizarea unor societati de profil existente;


- pe verticala, prin retehnologizarea societatilor din cadrul grupului cu utilaje performante pentru prelucrarea si manipularea materialelor refolosibile, avand ca efect o crestere a calitatii acestora si o povara mai mica asupra mediului inconjurator.

Articolul următor

Politica firmei


REMATINVEST a stabilit un sistem integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2007, sistem descris in Manualul Sistemului Integrat de Management [mai mult]

Contact

SEDIU CENTRAL:

Piața T. Cipariu Nr. 15, Bloc 3A,
Mezanin, Sp. com. 66A/66B,
400191, Cluj-Napoca, Jud. Cluj, România

Telefon: +40 264 450 875
Fax: +40 264 450 873
Email: office@rematinvest.ro